Skip to content
تاریخ: 1401/04/27       |      
دسته: ,       |      
نویسنده: تولید محتوا افضلی وردپرس

شما در گوگل آنالیتیکس به منظور دستیابی به سه هدف می‌توانید از فیلترهای سفارشی استفاده کنید؛ از بین بردن ترافیک ناخواسته، ایجاد نمای سفارشی و دستکاری داده‌ها. هر کدام از این موارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و ما می‌خواهیم به صورت دقیق آن‌ها را بررسی کنیم. در ادامه اطلاعات بیشتری از فیلتر آنالیتیکس را به شما آموزش می‌دهیم.

فیلتر آنالیتیکس چیست؟

ما قبلا در سایت افضلی وردپرس در مورد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس به صورت کامل توضیح داده‌ایم،  در این مطلب در مورد فیلتر های پیشرفته گوگل آنالیتیکس صحبت خواهیم کرد.

چرا باید از فیلتر های پیشرفته استفاده کنیم؟

فیلترهای ساده یک مشکل اساسی دارند و آن هم این است که ما فقط می‌توانیم داده‌ها را نسبت به Dimenslon مربوط به گزارشی که در آن هستیم، به دست آوریم. به طور مثال اگر در بخش Acqulsltion باشیم، فقط می‌توانیم داده‌هایی که در ستون source/medium هستند را فیلتر کنیم؛ در حقیقت اجازه استفاده از متریک‌ها و Dimension ها را با هم نداریم.

برای حل این مشکل باید از فیلترهای پیشرفته استفاده کنیم. برای اینکه به Advanced Filter دسترسی داشته باشید، یکی از گزارش‌های گوگل آنالیتیکس را انتخاب کنید و گزینه advanced را انتخاب کنید. این گزینه در کنار جعبه Inline- Filter قرار دارد، با کلیک روی قسمت پیشرفته، تنظیمات این بخش برایتان آورده می‌شود. در ادامه این موارد را توضیح خواهیم داد:

Exclude, Include : در این قسمت شما می‌توانید مشخص کنید که فیلتر هایی که می‌خواهید شامل فیلد روبرو باشد یا خیر؟

Metric یا  Dimension : در این بخش می‌توانید اندازه و ابعاد گزارشی که در آن هستید را برگزینید؛ در نتیجه فیلتر گذاری بر اساس این موارد انجام می‌شود.

چرا باید از فیلتر های پیشرفته در نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس استفاده کنیم؟

Exactly matching: در این قسمت فقط داده‌هایی فیلتر خواهند شد که در کادر مقابل وارد کرده باشید.

Matching RegExp: اگر این گزینه را انتخاب کنید، به شما امکان استفاده از فیلترهای پیشرفته تر را خواهد داد.

Begins with: هر عبارتی که در این کارد وارد کنید، داده‌هایی که با این عبارت شروع شده‌اند را فیلتر می‌کند.

Ends With: داده‌هایی که با عبارت مدنظر ما پایان برسند را فیلتر می‌کند.

Containing: در این کادر می‌توانید یک عبارت را وارد کنید، فیلتر بر اساس آن انجام خواهد شد.

به مثال زیر توجه کنید تا این موضوع را بهتر درک کنید:

برای مثال ما می‌خواهیم در سایت ترافیک گوگل و فیس بوک را بررسی کنیم. برای این‌کار ما به فیلتر دیگری در بخش پیشرفته نیاز داریم. گزینه Add a Dimension or metric را بزنید. در این صفحه تنظیمات را به صورت زیر دستکاری کنید.

ترافیک گوگل و فیس بوک- آموزش فیلتر آنالیتیکس

تنظیمات را به گونه‌ای در نظر می‌گیریم که فقط ترافیک‌ هایی را به ما نشان دهد که Source , medium آن‌ها، گوگل و فیس بوک باشند. سپس دکمه Applay را می‌زنیم.

بررسی ترافیک گوگل و فیس بوک

متاسفانه این جستجو هیچ نتیجه‌ای نخواهد داشت، دلیل آن هم این است که ما در هنگام فیلتر از کلمه و استفاده کردیم و در حقیقت نمی‌شود به صورت هم‌زمان یک ترافیک هم از گوگل و هم از فیس بوک به سمت سایت ما بیاید. ما باید به جای و از کلمه یا استفاده کنیم. در این‌صورت همه ترافیک ‌هایی که یا از گوگل باشند یا از فیس بوک را به ما نشان می‌دهد، اینجاست که عبارات با قاعده به کارمان می‌آیند. با استفاده از Regular Expression (عبارات با قاعده) ما می‌توانیم به صورت پیشرفته و حرفه‌ای فیلتر گذاری را انجام دهیم، برای این‌کار مانند شکل زیر عمل کنید.

ترافیک گوگل و فیس بوک- بررسی و آموزش فیلتر آنالیتیکس

تنظیمات را Apply کنید.

همان‌طور که مشاهده می‌کنید نتایج برای شما به نمایش درخواهد آمد. ما به گوگل با استفاده از کاراکتر | به معنی یا نشان دادیم که داده‌هایی را به ما نشان دهد که یا از فیس بوک یا از گوگل هستند. در مقالات بعدی با آموزش عبارات با قاعده همراه شما خواهیم بود.

 

3 سوال پرتکرار مرتبط با موضوع:

1) فیلتر آنالیتیکس به چه معناست؟

فیلترهای گوگل آنالیتیکس ابزارهای ساده‌ای هستند که موجب ایجاد یکپارچگی و ارتباط مناسب اطلاعات در گوگل آنالیتیکس می‌شوند.

2) عبارات با قاعده چه نوع عباراتی هستند؟

در حقیقت عبارات با قاعده به عبارت‌هایی می‌گویند که از کاراکترها و متا کاراکترها تشکیل شده‌اند. با استفاده از آن‌ها قادر به  تعریف الگوی مورد نظر خودمان هستیم که در گزارش‌گیری‌های گوگل آنالیتیکس به دردمان می‌خورد.

3) مشکل فیلتر پیشرفته در گوگل آنالیتیکس چیست؟

در گوگل آنالیتیکس در بخش فیلترهای پیشرفته ، اگر دو سایت را وارد کنیم نتایجی نشان نمی‌دهد، باید از عبارت | به معنی یا استفاده کنیم.

*** جالب است بدانید افزونه ریدایرکت وردپرس قرار است مخاطبین شما را از لینک‌های خراب و مشکل‌دار یا صفحات قدیمی و حذف‌شده یا بلااستفاده، به سمت صفحه‌ای درست مثل صفحه اختصاصی ۴۰۴ یا صفحه جدید هدایت کند.

خلاصه و نتیجه‌گیری

استفاده از عبارات با قاعده به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم الگوی مورد نظر خود را تعریف کنیم. این‌کار موجب گزارش‌گیری راحت‌تر در گوگل آنالیتیکس می‌شود. یکی از ساده‌ترین عبارت‌ها و کاراکترهایی که در عبارات با قاعده استفاده می‌شوند یا است که در این مطلب از فواید آن آگاه شدید.

از عبارات منظم می‌توانید در فیلترهای گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. فیلتر آنالیتیکس به ما کمک می‌کند تا ترافیک هایی که به سمت سایت ما ارسال می‌شوند را به صورت دقیق بررسی کنیم. در این مطلب فیلتر آنالیتیکس را به صورت مختصر به شما آموزش دادیم، امیدواریم مورد رضایت شما واقع شده باشد. از فیلتر آنالیتیکس استفاده کنید و هر سوالی داشتید، می‌توانید در بخش نظرات سایت افضلی وردپرس از ما بپرسید.

اشتراک گذاری:

اولین کامنت را شما بگذارید!


یک دیدگاه اضافه کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع آموزش پلاگین نویسی وردپرس

تمام چیزی که برای همه فن حریف شدن در وردپرس نیاز دارید!

یک دوره کامل و جامع برای اینکه از این به بعد به هیچ پروژه ای به خاطر عدم توانایی و دانش ناکافی، نه نگویید!

با این دوره شما به زیر و بم وردپرس مسلط می شوید و دیگر هیچ استرسی از اینکه پروژه ای را نتوانید انجام دهید، ندارید.
راه حل تمام مشکلات شما در وردپرس در این دوره نهفته است.