Skip to content
تاریخ: 1401/01/18       |      
دسته: ,       |      
نویسنده: تولید محتوا افضلی وردپرس

در این مقاله جامع می‌خواهیم رایج‌ترین خطاهای وردپرس را معرفی کنیم. سعی کرده‌ایم تمام مشکلات و ارورهای وردپرس که ممکن است برای کاربران پیش بیاید، در این مقاله گنجانده شده باشد. البته که این لیست می‌تواند بیشتر شود و ادامه پیدا کند اما ما ترجیحاً از اشکالات و خطاهای وردپرس که بیش از بقیه تکرار می‌شود نام برده‌ایم.

نکته قابل‌توجه این است که راه‌حل خطاهای وردپرس را متناسب با نوع خطا در مقالات دیگر توضیح داده‌ایم که با استفاده از لینک‌های موجود در این مقاله، می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

اگر بعد از خواندن مقاله، همچنان فکر کردید جای ذکر عنوان یک خطا در این مقاله خالی است، کافی است عنوان آن را جستجو کنید و آن خطای سایت وردپرس را در مقاله نیافتید، در بخش نظرات همین مطلب بنویسید تا در به‌روزرسانی بعدی نام آن را هم به لیست خطاهای وردپرس اضافه کنیم.

خطاهای کد 400 وردپرس- خطاهای وردپرس

لیست خطاهای وردپرس

به‌جای اینکه لیست خطاهای وردپرس را پشت‌سرهم تکرار کنیم، تصمیم گرفتیم این خطاها را طبق موضوعی که دارند از هم تفکیک کنیم. برای همین، ابتدا خطاهای سایت وردپرس را که کد مشخصی دارند به تفکیک کدها توضیح می‌دهیم و بعد سراغ دیگر خطاهای رایج سایت می‌رویم.

خطاهای کد 400 وردپرس

اگر دقت کرده باشید بعضی از خطاها کد دارند. این کدها طبق اصول خاصی نام‌گذاری شده‌اند مثلاً تمام خطاهایی که با کد 4 شروع می‌شوند (مثل 401، 413 و…) خطاهای پیش‌آمده از طرف کاربر (Client) هستند یا تمام خطاهای کد 5 مربوط به سرور هستند و نشان‌دهنده این موضوع‌اند که یا سرور دچار اشکال شده است و یا نمی‌تواند درخواست را اجرا کند.

در این بخش می‌خواهیم خطاهای رایج کد 400 وردپرس را مطرح کنیم:

خطای 403 forbidden

این خطا زمانی رخ می‌دهد که کاربر بخواهد به محتوایی دسترسی پیدا کند که مجوز آن را ندارد. اگر اشتباه از طرف کاربر باشد مشکلی نیست اما گاهی ممکن است ما دسترسی‌ها را به‌درستی تنظیم نکرده باشیم و کاربری که قاعدتاً باید می‌توانست به این محتوا دسترسی داشته باشد با ارور 403 در وردپرس مواجه شده است.

خطای 403 forbidden- خطاهای وردپرس

خطای 404 Not found وردپرس

خطای 404 خطای رایجی است که بعید است تابه‌حال با آن مواجه نشده باشید. این خطا هم از خطاهای client است یعنی خطای سمت کاربر و به معنای این است که کاربر صفحه‌ای را از سرور درخواست می‌کند که در سایت وجود ندارد.

پیش‌آمدن این خطا در سایت کاملاً طبیعی است. در هر سایتی اگر در ادامه آدرس سایت، آدرسی را وارد کنید که در سایت وجود ندارد، با این خطا روبه‌رو خواهید شد. پس جای نگرانی نیست، فقط باید صفحه اختصاصی 404 برای سایت خود درست کنید که کاربر را به دیگر صفحات یا صفحه اصلی ارجاع دهد.

خطای 413 وردپرس

وقتی با خطای 413 مواجه می‌شویم عبارتی در توضیح آن ظاهر می‌شود که می‌گوید «Request Entity Too Large» با این توضیح می‌توان فهمید دلیل بروز خطا این است که احتمالاً قصد داریم فایلی وارد سایت کنیم که حجمش بیشتر از حجم تعریف‌شده است.

خطای 413- خطاهای وردپرس

خطای 429

این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که یک کاربر درخواست‌های بیش از اندازه به‌طرف سرور ارسال کند. در واقع خطای 429 در وردپرس نوعی واکنش دفاعی از طرف سرور به کارهای خرابکارانه و حملات است.

وقتی تعداد درخواست‌های ارسالی از طرف یک کاربر به سمت سرور بیش از حد باشد، سرور به‌جای پاسخ‌دهی به این درخواست‌ها، کاربر را با خطای 429 مواجه می‌کند تا جلوی اشغال منابع را توسط یک حمله احتمالی خرابکارانه بگیرد.

خطای 429- رایجترین خطاهای وردپرس

خطای 415

خطای 415 به‌ندرت ممکن است رخ دهد اما شاید وقتی بخواهید تصاویری با فرمت بهینه svg آپلود کنید با آن مواجه شوید. این خطا بیان می‌کند که فرمت فایلی که می‌خواهید به سرور ارسال کنید نامعتبر است. این کار برای حفظ امنیت سایت و جلوگیری از تزریق کدهای مخرب در قالب برخی فایل‌ها به سایت انجام شده است.

خطای 451

خطای 451 را شاید به‌ندرت ببینید اما جالب است با آن آشنا شوید چون هم دلیل جالبی دارد و هم مبنای نام‌گذاری آن جالب است. خطای 451 به این معناست که به دلایل قانونی (مثل نقض کپی‌رایت) سرور اجازه دسترسی به فایل‌های خاصی را نمی‌‌دهد.

اما نکته جالب درباره نام‌گذاری خطای 451 این است که این عدد از نام رمان «فارنهایت 451» برداشته شده است. این کتاب یکی از رمان‌های معروف آمریکایی است که در آن داشتن کتاب جرم است و تمام کتاب‌ها باید سوزانده شوند! نام‌گذاری این خطا به نام یک کتاب ادبی مشهور کار بسیار جذابی به نظر می‌رسد.

خطای کد 451 در وردپرس- رایجترین خطاهای وردپرس

خطاهای کد 500 در وردپرس

خطای کد 500 نشان‌دهنده اشکالی در سرور است. این خطا یا به این معناست که یا سرور دچار مشکل شده است و یا به هر دلیلی، نمی‌تواند درخواست ارائه‌شده را اجرا کند. این گروه ارورها هم خودشان شامل چند نوع خطای متفاوت‌اند که تعدادی از رایج‌ترینِ آن‌ها را در این بخش معرفی می‌کنیم.

خطای 500

خطای 500 زمانی رخ می‌دهد که سرور با خطایی ناخواسته مواجه شده است اما هیچ اطلاعات دیگری درباره نوع خطا و علت آن در دست نیست. در واقع، این خطا نشان می‌دهد که نوع اشکال پیش‌آمده از نوع خطاهای مربوط به سرور یا همان کد 500 است اما جزئیات آن در دسترس نیست.

خطای 502 وردپرس

خطای 502 در وردپرس به این معناست که پروکسی از سرور بالادستی خود پاسخ نامعتبر دریافت می‌کند. این خطا روی SEO سایت تأثیر منفی دارد و باید فوراً آن را برطرف کرد.خطای 502 وردپرس- رایجترین خطاهای وردپرس

خطای 503

یکی از خطاهای رایج وردپرس خطای 503 است. این خطا زمانی رخ می‌دهد که سرور نمی‌تواند درخواست‌های رسیده را مدیریت کند و به آن‌ها پاسخ دهد.

دلیل این مشکل می‌تواند تعداد حجم بالای درخواست‌های ارسالی به‌سوی سرور باشد یا سایت کلاً Down باشد. اگر بعد از مدتی همچنان این خطا باقی بود و موقتی نبود، باید وضعیت سایت و سرور را بررسی کنید.

خطای 504 یا خطای Gateway Timeout

خطای 504

دیگر خطای پرتکرار وردپرس خطای 504 است که حتماً با آن مواجه شده‌اید. این خطا ممکن است به شکل‌های مختلفی نمایش داده شود مثلاً گاهی می‌نویسد «Getaway timeout error»، در موارد دیگری به‌صورت «HTTP Error 504» آن را نمایش می‌دهد و… .

معنای خطای 504 این است که سرور به‌عنوان یک دروازه خروجی یا پروکسی کار می‌کند اما نمی‌تواند از سرور بالایی پاسخ مناسب دریافت کند.

دلیل آن ممکن است حجم بالای دیتابیس باشد یا فایل .htaccess به مشکل خورده باشد یا ترافیک ورودی سایت بیش از کشش سرور باشد. اگر این خطا بعد از مدتی برطرف نشد به این معناست که مشکل از ترافیک بالا و مشکلات موقتی این‌چنینی نیست و باید دنبال برطرف‌کردن آن باشید.

نکته: در بعضی از مواقع ممکن است که سایت شما کاملاً سالم باشد، اما با ارورهای ۵۰۰ مواجه شوید. در این مورد باید گفت که تداخل بعضی از فایل‌های سایت و وب سرور که عموماً در مورد توابع php است می‌تواند یکی دیگر از مواردی باشد که علت ارور ۵۰۰ در سایت شما است. در بعضی از وب سرورها مانند NginX این مورد بیشتر دیده می‌شود.

دیگر خطاهای وردپرس مرتبط به سرور و کاربر

علاوه بر خطاهایی که گفتیم گاهی نیز ممکن است با خطاهایی مواجه شوید که به‌نوعی مرتبط با سرور یا خطای کاربر است (مشابه کدهای 400 و 500) اما کد و عدد مشخصی به شما نمایش داده نمی‌شود و سیستم تنها با یک عبارت کوتاه، نوع خطا را مشخص می‌کند.

در این بخش، تعدادی از این خطاها را هم توضیح می‌دهیم:خطای اتصال امن یا (Secure Connection Error)- رایجترین خطاهای وردپرس

اگر بخواهید نسخه وردپرس خود را آپدیت کنید، سایت شما باید به سایت WordPress.org متصل شود و فایل‌های هسته اصلی وردپرس را از آنجا بارگیری کند. وقتی این کار ممکن نباشد، با خطای اتصال امن وردپرس در داشبورد خود مواجه خواهید شد.

دلیل این خطا می‌تواند موارد زیادی باشد و گاهی خودبه‌خود برطرف می‌شود اما اگر برطرف نشود احتمال دارد هدف حمله DDoS قرار گرفته باشید یا آنکه تنظیمات سرور به‌هم‌ریخته باشد که در این صورت باید با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید.

خطای محدودیت حافظه وردپرس

اگر هنگام افزودن افزونه جدید، فایل جدید یا پوسته نو به سایت خود، با خطای fatal error: allowed memory size has been exhausted مواجه شوید، به این معناست که از تمام ظرفیت مجاز سرور خود استفاده کرده‌اید. منظور از ظرفیت مجاز مقدار حق استفاده از حافظه سرور است که از سرویس‌دهنده خود اجاره کرده‌اید. وقتی از حجم اجاره‌شده فراتر بروید یا به آن حد برسید باید با سرویس‌دهنده (هاستینگ) خود تماس بگیرید و ظرفیت سرور خود را افزایش دهید.

خطای محدودیت حافظه وردپرس- رایجترین خطاهای وردپرس

خطای Fatal Error: Maximum Execution Time Exceeded

این خطا شبیه خطایی است که در ادامه هم درباره آن صبحت می‌کنیم و علت آن محدودیت زمانی انجام برخی فعالیت‌ها توسط سرور است؛ توضیح اینکه سرور یک مقدار زمان مشخص را برای انجام درخواست‌ها و اجرای اسکریپت‌ها تعیین کرده است که نباید بیشتر از آن طول بکشد. اگر اجرای یک اسکریپت یا انجام یک درخواست ارسال‌شده به سمت سرور، بیش از این مقدارِ تعیین‌شده طول بکشد، این خطا نمایش داده می‌شود.خطای آپلود در وردپرس- رایجترین خطاهای وردپرس

یکی از خطاهای وردپرس که ممکن است برای وبمستران بسیار آزاردهنده باشد مواجهه با خطای آپلود است. در این مواقع، با این عبارت روبه‌رو می‌شویم: Upload: Failed to Write File to Disk. این خطا به این معناست که شما اجازه انجام تغییرات در فایل‌ها را ندارید.

گاهی نیز ممکن است خطا ناشی از پرشدن حافظه موقت سرور باشد؛ توضیح اینکه وقتی فایلی را در سایت وردپرسی خود آپلود می‌کنید، ابتدا در یک حافظه موقت در سرور ذخیره می‌شود و بعد به دایرکتوری مناسب انتقال می‌یابد. اگر این حافظه موقت پر شود هم ممکن است با خطای آپلود در وردپرس مواجه شوید.

خطای حجم فایل در وردپرس

علاوه بر محدودیت زمانی، یک محدودیت حجمی هم برای آپلودکردن فایل‌ها در سایت وجود دارد که خودتان می‌توانید آن را تغییر دهید. اگر فایلی را که می‌خواهید در سایت خود آپلود کنید (مثلاً یک فایل ویدئویی آموزشی یا یک پادکست باکیفیت که حجم بسیاری دارد) ممکن است با این خطا مواجه شوید: Uploaded File Exceeds the upload_max_filesize.

این خطا نشان می‌دهد حجم فایلی که می‌خواهید در سایت قرار دهید، بیش از حد مجاز تعریف شده است. این مشکل هم چندان جدی نیست و هم می‌توانید محدودیت حجم را افزایش دهید و هم فایل را از طریق file manager سایت آپلود کنید و نه از پیشخوان سایت.

خطای request timeout وردپرس

این خطا را شاید بتوان یکی از زیرمجموعه‌های خطاهای کد 500 به‌حساب آورد اما چون در بیشتر مواقع بدون کد ظاهر می‌شود به طور مستقل به آن می‌پردازیم. این خطا نشان‌دهنده آن است که زمان صرف‌شده برای یک درخواست بیش از زمان مجاز تعیین‌شده است. مثلاً اگر بخواهید فایلی در سایت آپلود کنید و زمان این فرایند طولانی‌تر از حد مجاز (مثلاً 300 ثانیه که ما برای سایت خود تعریف کرده‌ایم) شود، سرور این خطا را نشان می‌دهد؛ پس خطای This request takes too long to process وردپرس نشان‌دهنده مشکل جدی‌ای نیست.

 

خطاهای امنیتی وردپرس

هیچ وبمستری نیست که نگران امنیت سایتش نباشد و برای حفظ امنیت اقداماتی انجام ندهد، اما بااین‌حال، گاهی همچنان مشکلات امنیتی رخ می‌دهند و حملات خرابکارانه موفق از آب در می‌آیند؛ البته گاهی هم این اقدامات امنیتی ما، خودشان موجب بروز خطا می‌شوند، خطاهایی که می‌توان آن‌ها را در دسته خطاهای امنیتی وردپرس جای داد.

خطای 521 Cloudflare

اگرچه این خطا هم با کد 5 شروع می‌شود اما خطای اختصاصی Cloudflare است. کلود فلر پلتفرمی مشهور و معتبر است که خدمات CDN ارائه می‌دهد. این خدمات هم باعث افزایش سرعت لود سایت برای بازدیدکنندگان از مناطق مختلف جهان می‌شود و هم از سایت در مقابل حملات DDos و دیگر حملات خرابکارانه محافظت می‌کند.

خطای  521 وردپرس زمانی رخ می‌دهد که اتصال سرورهای سایت با Clousflare به مشکل برخورده باشد. این مشکل می‌تواند ناشی از این باشد که سایت شما Down  است یا اینکه فایروال سرورتان به‌درستی با IPهای کلودفلر هماهنگ نشده‌اند و جلوی اتصال آن‌ها را می‌گیرد.

خطای 521 Cloudflare

خطای Sorry, This File Type Is Not Permitted for Security Reasons

اگر تا کنون به این خطا برنخورده‌اید، احتمالاً از این به بعد، حداقل یک‌بار با آن مواجه خواهید شد! وردپرس به دلایل امنیتی، امکان آپلود برخی از فایل‌ها را قفل کرده است. یکی از این فرمت‌ها، فرمت عکس محبوب SVG است.

اگر تلاش کرده باشید عکسی با این فرمت را در مخزن سایت خود آپلود کنید، حتماً با این خطا مواجه شده‌اید. این خطا نشان می‌دهد فایلی که می‌خواهید ارسال کنید از اسکریپت‌ها و کدهایی استفاده می‌کند که ممکن است امنیت سایت شما را به خطر بیندازد. البته برطرف‌کردن آن کار مشکلی نیست.

خطای Sorry, You Are Not Allowed to Access This Page

خطای اجازه دسترسی که با عبارت Sorry, You Are Not Allowed to Access This Page بیان می‌شود به این معناست که شما به دلایل امنیتی اجازه دسترسی و یا ویرایش این صفحه را ندارید. خود این پیام نشانه بدی نیست و نشان می‌دهد تنظیمات سطح دسترسی در سایت اعمال شده است تا جلوی ویرایش فایل‌ها توسط هکرها را بگیرد.

گاهی ممکن است این خطا در جای نادرست پیش بیاید یعنی نه برای هکرها و افرادی که واقعاً نباید به یک صفحه دسترسی داشته باشند، بلکه برای خود شما به‌عنوان مدیر اصلی سایت! در این مواقع باید تنظیمات سطح دسترسی‌ها را بررسی کنید.

خطای Sorry, You Are Not Allowed to Access This Page- رایجترین خطاهای وردپرس

خطای Installation Failed: Could Not Create Directory وردپرس

این خطا ممکن است هنگام نصب یک پوسته یا یک افزونه جدید از پیشخوان وردپرس رخ دهد و کاربران آن را با خطای نصب افزونه یا خطای نصب پوسته در وردپرس می‌شناسند. این خطا بیان می‌کند که در مقصد و مسیر موردنظر در هاست، امکان ساخت پوشه جدید وجود ندارد. مشکل ساخت پوشه در دایرکتوری وردپرس احتمالاً به‌خاطر این است که دسترسی Write در FTP ندارید یا هنگام تعریف سطوح دسترسی، امکان نوشتن و افزودن به فایل‌های هاست را فعال نکرده‌اید. اگر اجازه افزودن دسترسی نوشتن به فایل‌های wp-admin، wp-content و wp-includes را نداشته باشید، این خطا حتماً رخ می‌دهد.

خطای ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

با استفاده از پروتکل ssl داده‌های انتقالی بین کاربر و سایت را رمزگذاری می‌کنیم. سایت‌هایی که از ssl استفاده می‌کنند به‌جای http با https شروع می‌شوند. اگر وقتی می‌خواهید وارد سایتتان شوید با خطای ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR روبه‌رو می‌شوید، این بدان معناست که به هر دلیلی، امکان ایجاد پروتکل امن ssl بین کاربر و سایت وجود ندارد.

اگر به‌تازگی تنظیمات مربوط به ssl را تغییر داده‌اید، احتمال دارد علت بروز خطا این باشد که تنظیمات به‌درستی اعمال نشده‌اند.

خطای This site is not fully secure

این خطا هم آزاردهنده است و هم کاربران زیادی را از سایت فراری می‌دهد، مخصوصاً اگر از مرورگر کروم استفاده کنند که روی این خطا زیادی حساس است! این خطا ممکن است دلایل زیادی داشته باشد اما شاید بتوان گفت عمده‌ترین دلیل آن تنظیمات نادرست پروتکل ssl است.

وقتی از پروتکل رمزگذاری ssl استفاده می‌کنید باید تمام محتواهای سایت شما به‌جای http با آدرس https در دسترس باشند. اگر تنظیمات ssl درست انجام نشود، یا محتواهای شما اصلاً با https در دسترس نخواهند بود و یا فقط بعضی از آن‌ها با این شیوه قابل‌دسترسی خواهند بود. این مسئله باعث می‌شود سایت با مشکل محتوای ترکیبی یا Mixed Content مواجه شود.

خطای This site is not fully secure- رایجترین خطاهای وردپرس

خطاهای وردپرس مرتبط با رسانه

امروزه دیگر نمی‌توان هیچ سایتی را بدون محتوای رسانه‌ای (عکس، فیلم، صوت) تصور کرد. این محتواها برای جذابیت سایت ضروری‌اند. بااین‌وجود، ممکن است در استفاده از محتواهای رسانه‌ای با مشکلاتی مواجه شویم و خطاهایی دریافت کنیم که در این بخش به چند مورد از رایج‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

خطای WordPress HTTP Error

یکی از انواع خطاهای وردپرس، بروز خطا هنگام آپلودکردن محتوای رسانه‌ای مثل عکس، فیلم یا صوت است. البته که بیشتر وبمستران هنگام درج تصاویر با آن روبه‌رو می‌شوند.

این خطا معمولاً به شکل یک pop-up کوچک ظاهر می‌شود و بیان می‌کند که امکان بارگذاری (Upload) محتوا وجود ندارد. این خطا به دلایل متعددی ممکن است بروز کند. عمده‌ترین دلیل آن می‌تواند این باشد که نشست شما به پایان رسیده است یعنی مدت‌زمان لاگین بودنتان تمام شده و باید مجدداً لاگین شوید.

خطای WordPress HTTP Error

شاید هم به دلیل وجود کاراکترهای غیرمجاز در نام تصویر یا محتوای رسانه‌ای، امکان بارگذاری آن وجود نداشته باشد. البته در مواردی هم ممکن است مشکل از طرف هاست باشد.

خطای کارنکردن دکمه افزودن رسانه وردپرس

یکی از خطاهای وردپرس که تا حدی هم عجیب‌وغریب است این است که اگر از ویرایشگر کلاسیک استفاده کنید، ممکن است هنگام درج مطلب جدید، متوجه شوید که دکمه افزودن رسانه (عکس و…) به مطلب کار نمی‌کند!

این خطا به‌احتمال زیاد به‌خاطر تداخل قالب و افزونه است و اشکال چندان بزرگی نیست.

مشکل ازدست‌دادن فایل‌ها در وردپرس

شاید این مسئله را نتوان به‌صورت یک خطای کلاسیک تعریف کرد اما حالا که درباره خطاهای وردپرسی مربوط به رسانه‌ها صحبت می‌کنیم خوب است درباره این مشکل هم صحبت کنیم.

یکی از مشکلات رایج وردپرس که مربوط به رسانه‌ها است این است که می‌بینیم محتوای رسانه‌ای که قبلاً در سایت بارگذاری کرده بودیم، از مخزن وردپرس در دسترس نیست. اگر این محتوا را در مطلبی از سایت استفاده کرده باشیم با لینک شکسته مواجه خواهیم شد که چهره بسیار بدی به سایت می‌دهد.

این مشکل ممکن است به چند دلیل رخ بدهد: مشکل موقتی در سرور، ناسازگاری قالب و افزونه، دسترسی‌های نادرست و عدم دسترسی به فایل رسانه‌ای، هک یا آسیب ناشی از حمله.

نکته: ممکن است خطای کوکی در وردپرس شما به‌خاطر قالب سایتتان باشد. برای اینکه مطمئن شوید مشکل از قالب است یا نه، باید قالب را غیرفعال کنید و مجدداً صفحه ورود را چک کنید. اما ازآنجایی‌که به بخش مدیریت سایت دسترسی ندارید، باید از بخش مدیریت هاست خود وارد شوید و فایل قالب را تغییر دهید.مشکل ازدست‌دادن فایل‌ها در وردپرس

خطاهای وردپرس مربوط به دیتابیس

بخش بسیار مهمی از سایت شما را database یا پایگاه داده تشکیل داده است. این بخش است که داده‌ها را ذخیره می‌کند و ارتباط بین فایل‌ها و داده‌ها را فراهم می‌کند. گاهی اوقات، پایگاه داده یا همان دیتابیس سایت وردپرسی ما ممکن است با خطا مواجه شود که برخی از این خطاهای سایت وردپرسی را در این بخش، با هم می‌خوانیم.

خطای Error Establishing a Database Connection

خطای اتصال به پایگاه داده وردپرس زمانی رخ می‌دهد که وبسایت شما نتواند با پایگاه داده MySQL ارتباط بگیرد و فایل‌های ضروری را نمایش دهد و درنتیجه سایت شما اصطلاحاً بالا نمی‌آید. دلیل این مشکل می‌تواند این باشد که تنظیمات اتصال سایت با دیتابیس به‌درستی انجام نشده باشد.

خطای Error Establishing a Database Connection

خطای The WordPress Database Is Corrupt

خطای خراب‌شدن پایگاه داده وردپرس می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد. یکی از دلایلی که می‌گویند حتماً علاوه بر فایل‌های سایت، از پایگاه داده هم Backup تهیه کنید، احتمال بروز چنین مشکلاتی است. این خطا نشان می‌دهد داده‌های موجود در پایگاه داده آسیب دیده‌اند؛ این آسیب ممکن است به‌خاطر نصب موارد جدید در سایت یا دستکاری‌های ناخواسته در سرور باشد.

 

خطاهای فایل‌های وردپرس

علاوه بر خطاهای مربوط به سرور و دیتابیس و یا خطاهای امنیتی وردپرس که تا کنون درباره‌شان صحبت کردیم، ممکن است خطاهایی هم پیش بیایند که ناشی از فایل‌های وردپرس باشند. در این قسمت از مقاله به ارورهای وردپرس مربوط به فایل‌های سایت می‌پردازیم.

خطاهای فایل‌های وردپرس

خطای Destination Folder Already Exists

این خطا بیشتر خطای قالب وردپرس یا خطای افزونه است. موقعی با خطای پوشه مقصد وجود دارد روبه‌رو خواهید شد که بخواهید افزونه یا پوسته جدیدی در سایت خود نصب کنید. همان‌طور که از نامش پیداست، این خطا بدان معنی است که قصد دارید پوشه جدیدی بین فایل‌های سایت خود ایجاد کنید که از پیش وجود دارد. این خطا زمانی رخ می‌دهد که فایل تکراری باشد؛ چیزی شبیه خطای ویندوز هنگام ایجاد فایل تکراری یا کپی و پیست‌کردن فایل تکراری.

خطای The WordPress Theme Stylesheet Is Missing

این خطا زمانی رخ می‌دهد که یکی از فایل‌های پوسته شما به نام stylesheet آسیب دیده باشد یا اینکه به‌درستی آپلود نشده باشد. این خطا در بیشتر موارد، هنگام نصب پوسته جدید و فعال‌کردن آن پیش می‌آید. اگر اسم این فایل هم اشتباه باشد یا به طور ناخواسته در فایل منیجر تغییر کرده باشد این خطا رخ خواهد داد.

خطای The WordPress Theme Stylesheet Is Missing-رایجترین خطاهای وردپرس

خطای WordPress Files Are Corrupt

این ارور سایت وردپرس شبیه خطای خراب‌شدن دیتابیس است که قبلاً در موردش توضیح دادیم. اگر فایل‌های سایت شما آسیب دیده باشند، هنگام فراخوانی آن‌ها امکان دسترسی به آن‌ها وجود نخواهد داشت و این Error پیش می‌آید.

این خطا ممکن است به دلیل اشکال در سرور، تنظیمات سطح دسترسی به فایل‌ها یا نسخه php پیش بیاید.

 

خطاهای وردپرس مربوط به مرورگر

بازدیدکنندگان سایت برای مشاهده سایت، با هر دستگاهی که باشند، از مرورگر استفاده می‌کنند. گاهی اوقات خطاهایی پیش می‌آید که ناشی از مرورگر است. در این بخش به این نوع خطاهای سایت وردپرس می‌پردازیم.

خطای Not Secure

قبلاً در همین مقاله درباره خطای This site is not fully secure صحبت کردیم؛ خطای Not Secure هم یکی از خطاهای وردپرسی مربوط به همان موضوع است اما هنگامی که کاربران از مرورگر Google Chrome استفاده می‌کنند ممکن است با آن مواجه شوند.

اگر از پروتکل رمزگذاری ایمن ssl استفاده نکرده باشید، وقتی کاربران با استفاده از مرورگر کروم وارد سایت شما می‌شوند با خطایی روبه‌رو می‌شوند که به آن‌ها هشدار می‌دهد این سایت امن نیست!

این مسئله تأثیر بسیار زیادی روی SEO سایت دارد و کاربران را از سایت فراری خواهد داد. اگر از گواهی‌نامه ssl استفاده می‌کنید اما بازهم با چنین خطایی مواجه می‌شوید، احتمالاً تنظیمات ssl سایت وردپرسی خود را به‌درستی انجام نداده‌اید.

خطای Not Secure- رایجترین خطاهای وردپرس

خطای Your Connection Is Not Private

یکی دیگر از خطاهایی که کاربران را فراری می‌دهد خطایی است که به کاربران می‌گوید ارتباطشان امن و خصوصی نیست. این خطا هم ناشی از ssl است و احتمالاً بازهم تنظیمات ssl شما به‌درستی انجام نشده است.

خطای ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

حتماً با ریدایرکت صفحات آشنا هستید و می‌دانید که چه زمانی باید لینک‌ها را به دیگر صفحات redirect کنید. اما گاهی اوقات ریدایرکت‌ها را به‌درستی انجام نمی‌دهیم و این باعث می‌شود از لینک الف به لینک ب آدرس بدهیم و مجدداً از لینک ب به الف!

این خطا باعث می‌شود کاربر در یک حلقه ناتمام از ریدایرکت‌ها گرفتار شود و نتواند به هیچ محتوایی از سایت دسترسی داشته باشد. این ارور سایت وردپرسی هم از جمله خطاهایی است که روی سئوی سایت شما اثرات نامطلوبی دارد.

 

خطاهای نصب وردپرس

با اینکه نصب وردپرس بسیار ساده است و به‌خاطر همین نصب ساده هم معروف شده است، اما گاهی اوقات هنگام نصب وردپرس با خطاهایی مواجه می‌شویم که در این بخش به تعدادی از این خطاهای نصب وردپرس اشاره می‌کنیم.

خطاهای نصب وردپرس

خطای اتصال به پایگاه داده وردپرس

خطای Error establishing a database connection در اولین گام نصب وردپرس ممکن است پیش بیاید و به این معناست که نام کاربری، کلمه عبور، یا دیگر اطلاعات مربوط به اتصال وردپرس به هاست را درست وارد نکرده‌اید. یا اطلاعات موجود در فایل wp-config صحیح نیست.

خطای یک خطای مهم در وبسایت شما رخ داده است

در همان ابتدای نصب وردپرس ممکن است با این خطا (There has been a critical error on this website) مواجه شوید. این خطا بی‌شک مربوط به هاست شماست. اگر با دیباگ‌کردن سایت وردپرس آشنایی دارید حتماً می‌دانید چطور باید آن را Debug کنید اما اگر اطلاعاتی در این زمینه ندارید بهتر است با هاست خود تماس بگیرید.

خطای یک خطای مهم در وبسایت شما رخ داده است- رایجترین خطاهای وردپرس

خطاهای متفرقه وردپرس

تا اینجای مقاله خطاهای رایج وردپرس، سعی کردیم هر خطای وردپرس را در دسته مناسبی قرار دهیم و تمام ارورهای سایت وردپرسی را به طور مرتب و باتوجه‌به موضوعش معرفی کنیم.

در این بخش می‌خواهیم خطاهای مهم وردپرس را که به‌سادگی نمی‌توان آن‌ها را در یک دسته خاص گنجاند، معرفی کنیم. بعضی از این خطاها مثل خطای صفحه سفید مرگ بسیار رایج‌اند. در ادامه چند مورد دیگر از این Errorهای وردپرس را معرفی می‌کنیم.

خطای صفحه سفید مرگ وردپرس

خطای صفحه سفید مرگ وردپرس یا به‌اختصار (WSoD) از خطاهای مشهور سایت است. اگر هنگام بازکردن سایت، با یک صفحه سفید و خالی مواجه شدید که هیچ نوشته و محتوایی در آن نیست، با این خطا روبه‌رو شده‌اید.

یکی از مشکلاتی که این خطای صفحه سفید وردپرس می‌تواند پیش بیاورد این است که حتی به صفحه لاگین سایت خود دسترسی نداشته باشید و حتی نتوانید وارد بخش مدیریت سایت بشوید.

خطای صفحه مرگ وردپرس به‌احتمال قوی به‌خاطر اشکال در افزونه‌های نصب‌شده پیش‌آمده است. اگر به صفحه مدیریت سایت خود دسترسی ندارید، مجبورید از طریق file manager هاست اقدام به حل خطای صفحه سفید مرگ کنید.

خطای صفحه سفید مرگ وردپرس- رایجترین خطاهای وردپرس

خطای لینک رمز عبور جدید وردپرس

اگر سایتی دارید که اعضای زیادی دارد، ممکن است اعضا رمز عبور خود را گم کنند و نیاز داشته باشند تا رمز عبور جدیدی برای حساب کاربری خود درج کنند. گاهی اوقات وقتی لینک تغییر رمز عبور به ایمیل آن‌ها ارسال می‌شود، وقتی روی آن کلیک می‌کنند تا به صفحه تغییر رمز عبور راهنمایی شوند، پیامی دریافت می‌کنند که به آن‌ها می‌گوید این لینک باطل شده است و یا غیرمعتبر است (This key is invalid or has been used. Please try to reset the password again).

این خطا به‌احتمال‌قوی به دلیل کش‌شدن سایت پیش‌آمده است؛ مسئله می‌تواند ناشی از افزونه‌هایی مثل WP-Rocket باشد که کارشان کش‌کردن داده‌های سایت برای افزایش سرعت سایت است.

خطای رفرش‌شدن صفحه ورود به سایت

اگر وقتی روی دکمه لاگین و ورود به سایت کلیک می‌کنید، به‌جای اینکه وارد سایت شوید، صفحه ورود به سایت رفرش می‌شود با خطای رفرش‌شدن صفحه لاگین وردپرس روبه‌رو شده‌اید. دلیل این خطا می‌تواند تداخل افزونه‌ها باشد یا آدرس‌های غلط وردپرس و یا اشکال در فایل مهم .htaccess سایت.

خطای وردپرس بیرون انداختن از پیشخوان

یکی از خطاهای سایت وردپرس که مانع فعالیت مدیران سایت می‌شود این خطا است. خطای بیرون انداختن از داشبورد وردپرس شبیه خطای قبلی است با این تفاوت که اجازه ورود به سایت پیدا می‌کنید اما خیلی زود، از صفحه مدیریت سایت بیرون انداخته می‌شوید. این مشکل در اغلب موارد به دلیل تنظیمات سایت شما است. احتمالاً در بخش تنظیمات عمومی سایت خود دو بخش آدرس وردپرس و آدرس سایت را یکسان وارد نکرده‌اید. در این قسمت به تطابق دقیق دقت کنید حتی دقت کنید که آدرس با www نوشته شده یا بدون آن.

خطای وردپرس بیرون انداختن از پیشخوان

خطای سایدبار سایت وردپرس

این خطا از نوع خطای نمایش سایت وردپرس است که در آن سایدبار بالایی سایت که شامل منوها و بخش‌های اصلی سایت است، زیر محتواهای درج شده در صفحه اصلی یا صفحات دیگر سایت نمایش داده می‌شود.

این خطا ناشی از پوسته سایت شما است و احتمالاً در تگ‌های <div> پوسته اشکالی وجود دارد.

 

خلاصه و نتیجه‌گیری

در این مقاله جامع، سعی کردیم همه خطاهای وردپرس را به تفکیک علت آن‌ها بیان کنیم و  40 مورد از رایجترین خطاهای وردپرس را شرح دادیم. گفتیم که خطاهای سایت وردپرسی می‌تواند به دلایل امنیتی باشد یا اشکال از طرف کاربر باشد یا از طرف سرور و یا مشکل از مرورگر باشد. همچنین انواع دیگری از خطاهای رایج را توضیح دادیم که به‌سادگی نمی‌توان آن‌ها را در دسته‌بندی مشخصی قرار داد.

اگر شما هم با خطایی مواجه شده‌اید که نام آن در این لیست وجود ندارد، حتماً آن را در بخش نظرات افضلی وردپرس همین مطلب بنویسید تا در اولین فرصت به آن بپردازیم و درباره‌اش توضیح دهیم.

اشتراک گذاری:

اولین کامنت را شما بگذارید!


یک دیدگاه اضافه کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع آموزش پلاگین نویسی وردپرس

تمام چیزی که برای همه فن حریف شدن در وردپرس نیاز دارید!

یک دوره کامل و جامع برای اینکه از این به بعد به هیچ پروژه ای به خاطر عدم توانایی و دانش ناکافی، نه نگویید!

با این دوره شما به زیر و بم وردپرس مسلط می شوید و دیگر هیچ استرسی از اینکه پروژه ای را نتوانید انجام دهید، ندارید.
راه حل تمام مشکلات شما در وردپرس در این دوره نهفته است.