Skip to content
تاریخ: 1400/12/06       |      
دسته:       |      
نویسنده: تیم تولید محتوا افضلی وردپرس

قبل از معرفی بهترین قالب های شرکتی وردپرس اجازه دهید یک آزمون ذهنی انجام دهیم. لطفاً به دو تصویر زیر نگاه کنید. این‌ها تصاویری از دو شرکت مختلف‌اند. اگر بخواهید از خدمات یکی از این دو شرکت استفاده کنید، کدام را انتخاب می‌کنید؟

معرفی بهترین قالب های شرکتی

فکر می‌کنم شما هم ترجیح می‌دهید از خدمات شرکتی استفاده کنید که ظاهر مرتب و جذابی دارد. اصلاً قبل از اینکه به فکر کیفیت خدمات باشید، ظاهر مرتب و منظم شرکت شما را جذب می‌کند. البته شاید هم در همان نگاه اول به طور ناخودآگاه بگویید، شرکتی که محیط کاری زیبا و مرتب دارد احتمالاً به کارش هم اهمیت ویژه‌ای می‌دهد و خدمات بهتری ارائه خواهد کرد.
وب‌سایت شرکت یا کسب‌وکار شما هم مثل همین دفتر کار یا آفیس Office است که اولین مواجهه مشتری با شماست. یکی از ضروری‌ترین نکات برای معرفی کسب‌وکار خود این است که محیطی مرتب، منظم، جذاب و دلنشین داشته باشید. چه این محیط کاری در دفتر کار فیزیکی باشد چه وب‌سایت اینترنتی مجازی و چه کاتالوگی که از محصولات خود ارائه می‌دهید. وب‌سایت را می‌توان به تمام این موارد تشبیه کرد.
برای این که ظاهر سایت وردپرسی شما زیبا، منظم و مرتب باشد، قالب مناسب کمک قابل‌توجهی به شما می‌کند. خوشبختانه امروزه قالب‌های زیبای فراوانی وجود دارد که به‌راحتی می‌توانید تنها با چند کلیک، ظاهر وب‌سایت خود را حرفه‌ای و زیبا کنید. در این مقاله با معرفی بهترین قالب‌های شرکتی به شما کمک می‌کنیم وب‌سایت کسب‌وکار خود را بدون دردسر، چشمگیر و زیبا کنید.
فکر می‌کنم قبل از این که مستقیم سراغ معرفی بهترین قالب‌های شرکتی برویم، لازم است ابتدا چند چیز را توضیح دهیم. یکی اینکه اصلاً قالب شرکتی چیست؟ همین‌طور تفاوت قالب شرکتی با قالب فروشگاهی، وبلاگی، خبری و… چیست؟ بعد از بررسی این موارد بهترین قالب‌ های شرکتی را معرفی می‌کنیم و بعد از آن هم به چند موضوعِ مرتبط با مقاله مثل اینکه برای انتخاب قالب باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ و آیا می‌توان از یک قالب برای چند منظور استفاده کرد می‌پردازیم.

 

قالب شرکتی چیست؟

قالب‌های وردپرسی در شکل‌ها و انواع مختلفی طراحی شده‌اند تا بتوانند پاسخگوی اهداف متفاوتی باشند. یعنی اگر سایت شما یک سایت خبری است باید ظاهری متناسب با سایت خبری داشته باشد، اگر سایتتان، سایت فروش محصولات است باید ظاهری مثل یک فروشگاه اینترنتی داشته باشد و به همین ترتیب، هدف سایت تعیین می‌کند که ظاهر سایت چطور باشد.
قالب شرکتی هم همان‌طور که از نامش پیداست، قالبی است برای سایت‌های شرکتی. سایت شرکتی سایتی است که می‌خواهد کسب‌وکار شما را به مشتریان معرفی کند. چیزی شبیه یک کاتالوگ مجازی اما بسیار پیشرفته‌تر و با اهدافی والاتر. سایت شرکتی علاوه بر اینکه اطلاعاتی درباره چیستی کسب‌وکار شما به مشتریان ارائه می‌دهد و سعی دارد مشتریان مختلفی جذب کند، به آنها امکان می‌دهد با شما تماس بگیرند، محصولاتتان را مشاهده کنند و همچنین سعی می‌کند در رقابت با دیگر شرکت‌های همسو در رتبه بالاتری قرار گیرد و برند شما را مشهورتر و محبوب‌تر کند.

قالب‌های شرکتی چیست

تفاوت قالب شرکتی و قالب فروشگاه

گاهی اوقات برخی کاربران تصور می‌کنند قالب شرکتی و فروشگاهی یک چیزند اما این‌طور نیست. قالب فروشگاهی امکاناتی برای عرضه مستقیم محصولات است. مشهورترین سایت فروشگاهی دیجی‌کالا است اگر سری به این سایت بزنید می‌توانید ببینید ظاهر یک سایت فروشگاهی چگونه است.
اما سایت شرکتی به دنبال معرفی شرکت است و می‌خواهد مشتریان و بازدیدکنندگان را با محصولات خود آشنا کند، سوابق کاری شرکت را نمایش دهد، درباره مدیران و کارکنان شرکت اطلاعاتی بدهد و نکاتی ازاین‌دست. پس کاربرد سایت شرکتی و فروشگاهی با هم متفاوت است و طبیعتاً قالب‌های آنها هم باید با هم فرق کند.

بنابراین، قالب‌های شرکتی بیشتر شبیه یک کاتالوگ معرفی هستند در مقاله «معرفی بهترین قالب‌ های فروشگاهی وردپرس» چند مورد از این قالب‌ها را معرفی کرده‌ایم و درباره هرکدام توضیح داده‌ایم.
البته گاهی اوقات می‌توان از یک سایت انتظارات چندگانه داشت. یعنی سایت ما هم برای معرفی شرکت و خدماتش باشد و هم در کنار آن، محصولات را به طور مستقیم به فروش برساند. این روش هم بسیار مرسوم است و اشکالی ندارد. اما بازهم آنچه تعیین می‌کند ظاهر سایت چگونه باشد این است که اگر بخواهیم مقایسه کنیم، کفه ترازو به سمت شرکتی بودن سایت است یا فروشگاهی؟ و بعد طبق آن، قالب سایت را انتخاب کنیم.

 

معرفی بهترین قالب های شرکتی

خوشبختانه امروزه تعداد فراوانی قالب وردپرس زیبا و کارآمد و بسیار حرفه‌ای وجود دارد که باعث شده است وردپرس یکی از بهترین انتخاب‌ها برای ایجاد سایت باشد. اما همین فراوانی قالب‌ها در کنار مزیتی که دارید یک عیب هم دارد و آن این است که انتخاب قالب مناسب برای سایت خود از میان این‌همه قالب دشوار می‌شود.
در این مقاله بر اساس ویژگی‌هایی که یک قالب مناسب باید داشته باشد، قالب‌های شرکتی مختلفی را بررسی کرده‌ایم و از میان آنها بهترین قالب‌ های شرکتی را معرفی می‌کنیم. دقت کنید که اگرچه امکانات یک قالب و ویژگی‌های آن برای ارزیابی قالب ضروری است اما سلیقه خود و مشتریانتان را هم همیشه در نظر داشته باشید. یعنی صرفاً به امکانات فراوان تکیه نکنید. در بخش نکات ضروری انتخاب قالب در همین مقاله، توضیح می‌دهیم که برای انتخاب قالب برای سایت باید به چه نکاتی توجه کرد.

بهترین قالب‌های شرکتی

در ادامه لیستی از بهترین قالب‌ های شرکتی برای شما آماده کرده‌ایم. برای اینکه این لیست را تهیه کنیم به بیش از ۱۲ لیست ارائه شده از سایت‌های معتبر خارجی و داخلی مراجعه کردیم و از میان آنها چند مورد را که در این لیست‌ها تکرار شده بودند انتخاب کردیم و بعد از بررسی معرفی کردیم.

Divi (1

این قالب محصول مشهور Elegant themes و یکی از محبوب‌ترین و پرقدرت‌ترین قالب‌های وردپرس است که از آن می‌توان برای ایجاد انواع سایت‌ها استفاده کرد، ازجمله سایت‌های شرکتی. ازاین‌رو، حتماً باید نام این قالب را در لیست بهترین قالب‌های شرکتی ذکر کرد.

طبق آماری که سایت رسمی فروشنده این قالب اعلام کرده است، تا کنون بیش از ۸۰۰٫۰۰۰ سایت وردپرسی از این قالب برای سایت خود استفاده می‌کنند که آن را به یکی از محبوب‌ترین قالب‌های وردپرسی دنیا تبدیل کرده است. قالب فروشگاهی Divi بیش از ۱۰۰ پکیج کامل آماده سایت دارد که با فعال‌کردن هرکدام، می‌توانید یک سایت کامل طبق سلیقه و هدف خود داشته باشید.
علاوه بر این، بیش از ۸۰۰ Layout مختلف دارد که به کمک آنها می‌توانید هرکدام از این ۱۰۰ سایت خود را شخصی‌سازی کنید. اگر بازهم راضی نشدید، می‌توانید با کمک بیش از ۴۰ ابزار موجود در صفحه ساز اختصاصی این قالب، خودتان دست‌به‌کار شوید و سایتتان را طبق سلیقه خود طراحی کرده و بسازید.

 بهترین قالب های شرکتی- Divi

Astra (2

قالب Astra یکی از قالب‌های محبوب و پرسرعت و سبک وردپرسی است که به‌جرئت می‌توان آن را یکی از بهترین قالب‌ های شرکتی دانست. البته این قالب هم مثل Divi یک قالب چندمنظوره است که می‌توان با آن سایت‌های فروشگاهی، وبلاگی، مجله‌ای و… ساخت و محدود به سایت شرکتی نمی‌شود اما چون هدف ما معرفی بهترین قالب‌ های شرکتی است سعی می‌کنیم روی ویژگی‌هایی که مناسب سایت‌های شرکتی است مانور بدهیم.
وقتی وارد سایت رسمی این قالب می‌شویم با این جمله روبه‌رو می‌شویم: ” The Most Popular Theme of All Time” یعنی «محبوب‌ترین قالب تمام تاریخ!» که در ابتدا فکر می‌کنم فقط یک لاف بیزینسی است اما وقتی می‌بینیم بیش از ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ وب‌سایت از این قالب استفاده می‌کنند به سازندگان Astra حق می‌دهیم چنین جمله‌ای را در سایت خود درج کنند!
مهم‌ترین ویژگی این قالب سرعت و سبکی آن است و همین برای یک سایت شرکتی مزیت فوق‌العاده مهمی است. علاوه بر طرح‌های از پیش آماده، اگر ایده‌ای خاص برای سایت خودتان داشته باشید، یک طراح سایت می‌تواند با کمک این قالب، ایده شما را به‌راحتی اجرا کند و سایتی پرسرعت برایتان بسازد. 

 بهترین قالب های شرکتی- Astra

یاداوری: جالب است بدانید یکی از بهترین قالب های دانلود فایل قالب Mayasis است که مخصوص فروش و دانلود محصولات دیجیتالی است. با استفاده از این قالب می‌توانید محصولات مختلف دیجیتالی از بازی گرفته تا عکس، آهنگ، ویدئو و برنامه را برای دانلود در سایت خود قرار دهید و با یک مگامنوی حرفه‌ای به کاربران امکان دهید به‌سادگی به تمام این محصولات دسترسی داشته باشند.

3. Avada

قالب وردپرسی Avada نه فقط در ایران بلکه برای تمام افرادی که از هر جای جهان هستند و با وردپرس کارکرده‌اند آشنا است. این قالب هم با تعداد فروش بیش از ۷۷۵٫۰۰۰ مورد یکی از پرفروش‌ترین قالب‌های چندمنظوره وردپرس است. باتوجه‌به امکاناتی که این قالب ارائه می‌دهد می‌توان آن را یکی از بهترین قالب‌ های شرکتی هم محسوب کرد.
قالب Avada با صفحه ساز اختصاصی خود، به شما امکان می‌دهد هر جای سایت خود را که می‌خواهید ویرایش کنید. از صفحه اصلی و Header و Footer گرفته تا صفحات اختصاصی و برگه‌ها. این قالب Woocommerce Builder هم دارد و با استفاده از آن می‌توان صفحاتی که با فروشگاه ساز ووکامرس ساخته‌اید را هم ویرایش کنید.
تمام قالب‌هایی که تا اینجا معرفی کردیم ریسپانسیو هستند و ابعاد صفحه طبق نمایشگر تنظیم می‌شود. البته گاهی بعد از انجام تغییرات در قالب، این ویژگی به‌درستی کار نمی‌کند و نیاز است که طراح سایت این به هم ریختگی‌ها را درست کند.

بهترین قالب های شرکتی- Avada

4.The 7

ویژگی متمایزکننده این قالب این است که انعطاف‌پذیری خوبی برای ویرایش توسط صفحه سازهایی مثل Elementor و WP Bakery دارد. یعنی می‌توان هر تغییر دلخواهی را در ظاهر سایت پدید آورد و محدود به قالب‌های از پیش آماده نشد. البته دیگر قالب‌ها هم با این صفحه سازها سازگارند اما محدوده تغییرات هرکدام متفاوت است. این نکته را هم فراموش نکنید که ساخت و ویرایش صفحات سایت با صفحه سازها اگرچه دشوار نیست و دانش کدنویسی نمی‌خواهد اما باید حداقل دانش لازم برای کار با آنها را داشته باشید و این صفحه سازها و قالب‌هایی که با آنها سازگاری حداکثری دارند نمی‌توانند جای طراح سایت را برای رفع نواقص، بگیرند.
قالب The ۷ (که آن را با نام قالب سِوِن و هفت هم می‌شناسند) بیش از ۶۰ دموی از پیش آماده هم دارد که اگر برای طرح و مدل سایت خود وسواس نداشته باشید، می‌توانید از همان دموها استفاده کنید.

بهترین قالب های شرکتی- the 7

5. Be Theme

بالاخره نوبت به یکی از قالب‌های محبوب وب‌مسترهای فارسی رسید! این قالب با بیش ۶۵۰ قالب از پیش آماده، قدرت انتخاب بالایی به شما می‌دهد تا باتوجه‌به نوع و هدف سایتتان شکل و ظاهر آن را انتخاب کنید. اما مثل دیگر قالب‌های وردپرسی، در این قالب هم شما محدود به قالب‌ها و دموهای ازپیش‌ساخته شده نیستید و همچنان دستتان در ویرایش صفحات آزاد است، با این تفاوت که این قالب با افزونه Elementor سازگاری فوق‌العاده‌ای دارد و همچنین با داشتن صفحه ساز مافین برای سایت‌های فروشگاهی، انتخابی ایدئال است.

بهترین قالب های شرکتی- Be Theme

6. Bridge

این قالب چندمنظوره با ارائه بیش از ۵۰۰ قالب آماده و امکان ویرایش صفحات و ایجاد سایتی با ظاهر دلخواه حتماً می‌تواند یکی از اعضای لیست بهترین قالب‌ های شرکتی وردپرس باشد. دموهای این قالب ظرافت و زیبایی خاصی دارد که در نگاه اول واقعاً شما را جذب می‌کند. قالب Bridge هم بین وب‌مسترهای فارسی طرفدارانی دارد. این قالب هم سازگاری زیادی با المنتور و ویژوال کامپوزر دارد که دست شما را در طراحی سایت به سبک دلخواه باز می‌گذارد.بهترین قالب های شرکتی- Bridge

7. Ultra

این محصول یکی دیگر از قالب‌ های شرکت Themify است که می‌توان آن را یکی از بهترین قالب‌ های شرکتی و حتی همه‌کاره (چندمنظوره) دانست. البته شاید در رقابت با دیگر قالب‌ها کاربران توجهی به این قالب نشان ندهند اما این قالب هم تعداد قابل‌توجهی دمو و قالب آماده دارد که می‌تواند نیاز شما برای یک وب‌سایت شرکتی زیبا را برطرف کند. البته اگر بخواهید، می‌توانید تغییرات دلخواه خود را در این قالب هم اعمال کنید.

  بهترین قالب های شرکتی-Ultra

8. Jupiter x

قالب Jupiter x (ژوپیتر ایکس) هم یکی از بهترین قالب های شرکتی است که با بیش از ۵۰۰ دمو می‌تواند نیازهای سایت شما را برطرف کند. این قالب هم با المنتور سازگار است و می‌توانید با استفاده از این صفحه ساز قوی، قالب سایت خود را طبق سلیقه خود طراحی کنید.
این قالب همراه با خود بیش از ۱۰۰ قالب و الگوی آماده برای بلوک‌های داخل صفحات دارد که با کمک آنها می‌توانید فرم تماس، خبرنامه، فرم معرفی اعضای گروه و انواع مختلفی از فرم‌های داخلی را انتخاب کنید و در سایت خود از آنها استفاده کنید، بدون اینکه نیاز به طراحی و ویرایش آنها داشته باشید.

 بهترین قالب های شرکتی- Jupiter x

نکته: ابزارک یا Widget امکان دیگری در وردپرس است که در پیشخوان مدیریت سایت خود، از بخش نمایش می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید. با  استفاده از اموزش نحوه تنطیمات ابزارک‌ها در رودپرس، می‌توانید امکانات بیشتری به سایت خود اضافه کنید. 

یک قالب برای چند نوع سایت

یکی از سؤالاتی که برخی از کاربران می‌پرسند این است که آیا ممکن است از یک قالب برای چند نوع سایت مختلف استفاده کرد؟ طبیعی است که اگر قالب شما توانایی این کار را داشته باشد، این کار ممکن است. اگر دقت کرده باشید برخی قالب‌ها را با عنوان قالب چندمنظوره می‌شناسند. این نوع قالب‌ها این امکان را دارند که هم برای سایت فروشگاهی استفاده شوند، هم سایت شرکتی، هم بلاگ و… . تمام قالب‌هایی که ما معرفی کردیم ازاین‌دست قالب‌ها بودند.

 

نکات ضروری انتخاب قالب

در این مقاله ما بهترین قالب‌ های شرکتی وردپرس را معرفی کردیم اما قبل از اینکه قالبی برای سایت خود انتخاب کنید، باید به نکات توجه کنید:

1- دقت کنید که قالب سایتتان سریع و سبک باشد. سرعت سایت برای رشد کسب‌وکار شما و هماهنگی با سئو بسیار ضروری است.
2- قالب باید واکنش‌گرا Responsive باشد. یعنی مطابق با هر دستگاهی که کاربر از آن استفاده می‌کند خودش را سازگار کند و وقتی با تلفن همراه و تبلت از سایت دیدن می‌کنند، به هم نریزد. تقریباً در تمام قالب‌ها سعی شده این نکته رعایت شود اما اگر بخواهیم سایتی 100درصد واکنش‌گرا و بی‌نقص داشته باشیم، استفاده از یک طراح سایت ضروری است.
3- امکان ویرایش با صفحه ساز اختصاصی یا صفحه سازهای مشهوری مثل Elementor و Visual Composer را داشته باشد. یعنی با صفحه سازها سازگار باشد.
4- یکی از نکاتی که وب‌مسترهای فارس زبان باید به آن دقت کنند این است که قالب سایتشان امکان پشتیبانی از زبان فارسی را داشته باشد و در سایت فارسی‌زبان به هم نریزد.

نکات ضروری برای انتخاب قالب سایت

 

نتیجه‌گیری

در این مقاله لیستی از بهترین قالب‌ های شرکتی وردپرسی ارائه کردیم و به طور مختصر گفتیم هرکدام چه ویژگی‌هایی دارند و چقدر محبوب هستند و چند بار نصب شده‌اند. همچنین گفتیم که منظور از قالب شرکتی چیست و قالب شرکتی چه تفاوتی با قالب فروشگاهی دارد.
در ادامه هم نکات ضروری قبل از انتخاب قالب سایت را بیان کردیم. البته نکاتی که باید به آن توجه کرد بیش از این موارد است اما در این بخش به همین چند مورد بسنده می‌کنیم.
اگر سؤالی در مورد بهترین قالب‌ های شرکتی و یا هر نوع قالب دیگری داشتید که فکر می‌کردید جای آن در این مقاله خالی است می‌توانید آن را در بخش نظرات با کارشناسان افضلی وردپرس در میان بگذارید تا با هم این موضوع را هم بررسی کنیم.

اشتراک گذاری:

اولین کامنت را شما بگذارید!


یک دیدگاه اضافه کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع آموزش پلاگین نویسی وردپرس

تمام چیزی که برای همه فن حریف شدن در وردپرس نیاز دارید!

یک دوره کامل و جامع برای اینکه از این به بعد به هیچ پروژه ای به خاطر عدم توانایی و دانش ناکافی، نه نگویید!

با این دوره شما به زیر و بم وردپرس مسلط می شوید و دیگر هیچ استرسی از اینکه پروژه ای را نتوانید انجام دهید، ندارید.
راه حل تمام مشکلات شما در وردپرس در این دوره نهفته است.